Kako da migriram svoj sajt na SkyHosting? Štampaj

  • migracija sajta, cpanel migracija, transfer sajta, site migration, site transfer
  • 0

Kada želite da migrirate svoj sajt kod nas, potrebno je da nam dostavite određene pristupne podatke, a mi ćemo se potruditi da to uradimo što brže i kvalitetnije. Obično je potrebno do 24h da se ovaj proces završi, a često ide i brže u zavisnosti od veličine sajta, da li se prebacuju i e-mailovi ili ne, kao i od toga da li ćemo da naiđemo na neke probleme prilikom prebacivanja koji ne zavise od nas, na primer spori rad starog hosting provajdera. U dogovoru sa Vama, migraciju ćemo izvršiti u terminu kada je najmanji saobraćaj na sajtu kako ne bi uticalo na Vaš biznis.

Da biste zahtevali migraciju sajta potrebno je da otvorite tiket za podršku sa zahtevom za migraciju sajta i pristupnim podacima. Potrebni su nam sledeći podaci:

 

Ako je sajt hostovan na cPanel-u

cPanel URL:

Korisničko ime:

Lozinka:

Ako želite možete da kreirate pun backup cPanel-a i pošaljete nam link do fajla kako bi ga preuzeli. Većina cPanel migracija uključuju sve domene, bazepodataka, fajlove, podešavanja, e-mail naloge itd.

Ako sajt nije hostovan na cPanel-u

Biće nam potrebni pristupni podaci kontrolnog panela koji imate na starom hostingu. Dodatno, biće nam potrebni svi podaci koje imate o sajtu kao što su ime domena, koju bazu podataka domen koristi... i bilo kakvu dodatnu informaciju koja bi nam pomogla za bržu migraciju. Kada otvorite tiket za podršku, proverićemo da li je još nešto potrebno i obavestiti vas u najkraćem roku.

 

NAPOMENA: Ako ne transferujete domen kod nas, već samo sajt, potrebno je da imate pristup izmeni DNS servera i da domenu postavite Skyhosting nameservere nakon što završimo migraciju.


Da li Vam je ovaj odgovor pomogao?

« Nazad