Sigurnost e-maila, po vašoj meri

Povratite kontrolu nad svojim inboxom

Filtriranje dolaznog e-maila

Zaštitite svoju mrežu

Uklonite SPAM i viruse iz e-maila pre nego što dođu do vaše mreže

Od € 40.00 EUR/god./domen
Nauči više Kupi
Powered by:

Blokirajte gotovo 100% virusa, malvera i neželjene pošte pre nego što stignu u vaš inbox

Filtriranje dolazne pošte daje vam sve ove prednosti...

Potpuna zaštita inboxa po konkurentnim cenama
Izuzetno precizno filtriranje
Jednostavno podešavanje
Povećan kontinuitet dolazne pošte i redundantnost
Različite opcije izveštavanja
Prijateljski interfejs za potpunu kontrolu nad vašim e-mailom
Povećana produktivnost zaposlenih
Kompatibilan sa bilo kojim mail serverom

Filtriranje dolazne pošte filtrira sve dolazne e-mailove i eliminiše neželjenu poštu i viruse pre nego što ove prietnje stignu do vaše mreže sa skoro 100% preciznoti. Opsežni kontrolni panel omogućava vam da zadržite potpunu kontrolu. Štaviše, u slučaju da vaš e-mail server ne radi, vaša pošta će biti stavljena na čekanja. E-mailovima na čekanju može se pristupiti, pročitati i odgovarati na njih putem web interfejsa, dajući kontinuitet dolazne pošte!

Zašto vam je potreban profesionalni dolazni filter?

Prestanite se izlagati riziku od pretnji na IT mreži. Ako je vaš inbox prepun neželjene pošte svaki dan, to je znak da vam treba profesionalno rešenje za filter dolaznih poruka. Izaberite potpunu zaštitu za vaš inbox i recite zbogom SPAM-u, virusima i malveru!

Kako radi

Nakon što je vaš domen (automatski) dodat u dolazni filter, i filtriranje je aktivirano, e-mailovi će će prolatiti kroz SpamExpert filter oblak na internetu. Dolazni e-mailovi se bezbedno analiziraju i skeniraju u realnom vremenu. Nije potrebna obuka ili konfigurisanje i sve funkcioniše odmah. Svaka poruka koja je otkrivena kao SPAM premešta se u karantin, dok se ne-spam šalje na vaš email server. Karantin se može nadzirati u lako pristupačnom SpamPanelu, putem e-mail izveštaja ili čak direktno u vašem e-mail klijentu! Nema više gubljenja vremena na rešavanje neželjene pošte, jednostavno usmerite svoju energiju na poslovne zadatke, a vi i dalje imate potpunu kontrolu.

Filtriranje odlazne pošte daje vam sve ove prednosti...

Nema više crne liste
Zaštitite reputaciju vašeg brenda i IT-sistema
Izbjegnite troškove uklanjanja sa crnih lista
Povećan kontinuitet odlazne pošte i dostave
Povećana produktivnost zaposlenih
Poboljšajte mogućnost upravljanja zloupotrebom

Šta je odlazno filtriranje?

Filtriranje odlazne pošte je od vitalnog značaja za očuvanje reputacije vaše IT infrastrukture i osiguravanje da sva vaša odlazna pošta sigurno stigne tamo gde bi trebala. Ovo profesionalno rešenje blokiraće neželjenu poštu i viruse da napuste vašu mrežu i sprečiće da se vaše IP adrese više nikada ne nađu na crnoj listu. Štaviše, SpamExperts odlazni filter vam daje izveštaje i alate za otkrivanje kompromitovanih naloga i zaključavanja korisnika koji šalju neželjenu poštu.

Zašto vam to treba?

Da li je sa vašeg domena ikada slat SPAM bez vašeg znanja? Zbog propusta na mreži gotovo svaki uređaj može biti kompromitovan za slanje putem SMTP protokola, omogućavajući slanje neželjene pošte ili zlonamernog softvera iz vaše mreže, a da vi to niste ni znali!Stoga je ključno da investirate u profesionalno rešenje odlaznog filteriranja. Održavajte dobru reputaciju vaše kompanije, sprečite neželjenu poštu da napusti vašu mrežu i sprečite da budete stavljeni na crnu listu kako bi vaša e-mail pošta uvek stigla tamo gde je namenjena.

Arhiviranje e-poštemailova daje vam sve ove prednosti...

Uključuje filtriranje dolazne i odlazne pošte!
Nikada više ne gubite e-mailove!
Zakonska usklađenost
Poboljšajte performanse IT sistema
Upravljanje zaštitom podataka prilagođeno korisniku
Dodatni kontinuitet e-mailova, podrška za vođenje logova i lako ponovno slanje
Komprimovana, šifrirana i bezbedna arhiva

Arhiviranje e-mailova

Arhiviranje e-mailova čuva i štiti sve dolazne i odlazne poruke za kasniji pristup. To je sjajan način da povratite izgubljene ili slučajno obrisane e-mailove, ubrzate reviziju, zaštitite e-mail i priloge o intelektualnom vlasništvu, kao i za svrhe digitalne forenzike u slučaju sudskog spora.

Zašto vam to treba

Da li očajnički tražite važan e-mail od prošle godine, ali čini se da je nemogiće pronaći i zbog toga rizikujete novčanu kaznu ili da izgubite važan poslovni dogovor? Spečite ovo profesionalnim rešenjem za arhiviranje e-mailova. Arhiviranje e-mailova je kritičan alat za čuvanje sigurne kopije svih e-mailova i biti zakonski usklađen.

U isto vreme, kako razmene e-mailova imaju sudsku moć i pravno su obavezujuće, usklađenost e-mailova postala je izuzetno važna briga za organizacije. Stoga je u određenim industrijama obavezno sačuvati kopiju svih e-mail poruka i biti u skladu sa zakonima.

Prijavite se i krenite

Odaberite proizvodDodatne opcije

Nema dostupnih
Nema dostupnih
€ 40.00 EUR/god.

Često postavljena pitanja

Kako to radi?

E-mailovi se usmeravaju preko SpamExperts inteligentnih servera koji sami uče kako otkriti i blokirati neželjenu poštu prie nego što stigne do vas.


Koliko je precizno filtriranje?

Zahvaljujući obradi miliona e-mailova svakoga dana, naši filteri za elektronsku poštu imaju vodeću stopu u industriji sa skoro 100% tačnosti.


Mogu li pristupiti porukama koje su blokirane?

Da, sveobuhvatni kontrolni panel sa pretraživanjem logova, karantinom i mnogim drugim alatima omogućava vam da proverite status bilo kojg e-maila koji je prošao kroz sistem.


Koliko vremena je potrebno za konfigurisanje?

Podešavanje je brzo, automatizovano i biće aktivirano da štiti vašu elektronskiu poštu za nekoliko minuta.


Šta je arhiviranje e-mailova?

E-mail je danas toliko važan, arhiviranjem e-mailova za bezbedno čuvanje, daje vam dodatno samopouzdanje i bezbrižnost.


Koliko e-pošte mogu čuvati?

Arhiviranje e-mailova podrazumevano uključuje 10 GB komprimovanog prostora za skladištenje pošte. Ako vam je potrebno više prostora za čuvanje, možete dodati dodatnih 10 GB.