..:: VPS server AKCIJA ::..
BESPLATNA instalacija VestaCP panel-a
  • 1 statička IP adresa
  • SSD Hard Disk
  • Start, Stop, Reboot, Reinstall

Maksimalan Server Uptime

Server Uptime je kritična stavka za sve sisteme - posmatrajte to kao otkucaje srca vašeg hostinga. Serveri baza podataka, e-mail i web serveri su nezaobilazni deo većine poslovnih procesa, a vremena neaktivnosti imaju direktne negativne efekte na produktivnost, prodaju, zaposlene i zadovoljstvo klijenata. Zato nam je važno obezbediti maksimalni Server Uptime - želimo da se uverite da vaši poslovni procesi rade bez prekida, tako da Vaši klijenti ostanu zadovoljni.

Pružajući nam poverenje, omogući ćemo 99,98% neprekidnog rada bilo kojih usluga koje pružamo na godišnjem nivou, van svakog standardnog održavanja koja su neophodna.

World Wide Data Delivery

Naši servisi se pokreću sa nekoliko servera u data centrima lociranim u Francuskoj, tako da možete biti sigurni da Vaši klijenti mogu da pristupe Vašem sajtu sa bilo kog mesta u svetu. Pored toga, pružamo i monitoring alate za prikaz stručne analitike - web saobraćaj je važan korak u poboljšanju efikasnosti Vašeg sajta i popularnosti, kao i praćenje odakle posetioci dolaze, u koje doba dana i koliko dugo oni ostaju. Naša posvećenost globalnom tržištu se prostire i na registraciju domena, tako što nudimo najpopularnije domene za registraciju.

Naša posvećenost podršci klijentima je globalna. Tu smo da Vam pomognemo oko Vašeg hostinga na bilo koji mogući način, a možete nam se obratiti putem telefona, e-maila ili live chata.

Top Tier Security

Osećajte se sigurno znajući da pružamo monitoring i zaštitu bezbednosti 24/7. Zaštitu podataka vaših klijenata shvatamo ozbiljno, baš kao i Vi. Naš bezbednosni tim aktivan je tokom celog dana kako bi postigli nivo sigurnosti koji je potreban u današnjem digitalnom dobu.

Širok spektar bezbedonosnih alata stoje Vam na raspolaganju, uključujući SSL sertifikate, firewall konfigurisanje, monitoring servis i ostalo.

Izaberite savršen VPS za vas!