Web Hosting - Česta pitanja Štampaj

  • hosting, SSH, cPanel
  • 46

Šta je Shared Web hosting?

Na shared web hostingu, više klijenata se hostuje na jednom serveru tj. klijenti dele resurse servera. Ovo pomaže da se smanje troškovi, tako što se troškovi servera i njegovi resursi dele sa svim klijentima koji se hostuju na serveru. Shared hosting je savršen za lične web prezentacije, mala i srednja preduzeća koja ne zahtevaju sve resurse na serveru.

Da li mogu postaviti više sajtova na jednom hosting paketu?

Da! Naši Advanced i Pro shared hosting paketi omogućavaju da hostujete više od jednog sajta, dodajući druge domene preko vašeg cPanel hosting kontrol panela.

Da li su e-mail nalozi uključeni u hosting paketu?

Da, uz svaki naš hosting paket možete kreirati odgovarajući broj e-mail adresa.

Da li mogu preći na veći paket?

Da, u svakom trenutku možete preći na veći paket bez prekida u radu vašeg hostinga. Doplatićete samo razliku za dane koji su vam preostali na manjem paketu.

Da li su moji podaci bezbedni? Da li pravite backup?

Vaši podaci su sigurni sa nama. Pravimo dnevne, nedeljne i mesečne backup-ove servera, tako da su vam uvek na raspolaganju barem 3 kopije. Naravno, ohrabrujemo svoje korisnike da i same prave svoje backup-ove iz cPanela.

Da li imate zaštitu od virusa?

Da, svi naši serveri su zaštićeni ClamAV, ImunifyAV, anti-malware detekcijom kao i vrhunskim firewall sistemima.

Da li dajete SSH pristup?

Ne, u ovom trenutku, ne dajemo SSH pristup. Međutim, većina zadataka se može lako postići iz cPanel - Hosting Control Panel.

Kako da stupim u kontakt sa podrškom ako mi je potrebna pomoć?

Naš tim za podršku je uvek pri ruci da vam pomogne. Možete nas kontaktirati putem tiketing sistema, live chat-a na sajtu ili telefonom.

Da li Vam je ovaj odgovor pomogao?

« Nazad